Ukrainski resursy

Я надіюся мої дорогі українські сестри знайдуть тут підбадьорення, особливо зараз, у ці надзвичайні часи. Пам’ятайте, хто ви є! Пам’ятайте, Чиї ви! А також пам’ятайте, що “Бог бачить вас”.

«Бог – Той, Хто Бачить»

Багато, хто просили мене відео ( з жіночого виїзду  восени) “Бог – Той, Хто Бачить” з українськими субтитрами. Нехай підбадьоряться ваші серця!

«Ноги на висотах»

Ми зробили щось особливе для вас і я молюся, щоб воно підбадьорило ваше серце під час вашої духовної мандрівки. Це стислий виклад історії з книги «Ноги на висотах».  Ми підготували це для жіночого виїзду в жовтні 2021. Історію розповідає моя онука Елізабет, яка все своє життя живе в Україні.

Ця історія є алегорією, написаною у стилі “Подорож пілігрима в Небесну країну”. Книга бере свою назву з 19 вірша 3 розділу книги Авакума, де пророк завершує цю важку, навіть трагічну, книгу Біблії на піднесеній ноті, віддаючи славу нашому Богові Переможцю, на Якого ми можемо покластися. Він зробить нас здатними пройти крізь труднощі, наче впевнені ноги лані, яка видирається на вершину гір та у місце перемоги.

Думаю, що багато жінок почуваються так само як і героїня книги Дуже-Злякана. Ми хочемо довіряти нашому Доброму Пастирю, та, проте, ми не розуміємо чому Він дозволяє так багато болю в нашому житті. І так багато жінок знову впадають у страх та сумнів замість того, щоб віддати усе в руки нашого Спасителя і шукати куди саме Він хоче нести нас. Але ніколи не сумнівайтеся в тому, що незалежно від того, які страждання ви проходите, ви маєте люблячого Доброго Пастиря, який піклується про вас і хоче “Свого” точно найкращого для вас. Ми можемо і не зрозуміти усього поки ми є тут на землі, але ми можемо довіряти Йому.

Життя буває настільки сповненим переживаннями і сум’яттям, що іноді ми забуваємо хто ми, для чого ми живемо, що ми робимо і куди йдемо. Маючи за плечима 74 років «життєвого стажу», я можу озирнутися і побачити що спрацювало у мене, а що – ні. Що було цінним і що – ні. Кілька років тому я відчула незадоволеність собою. Чому за стільки років життя з Христом я не стала кращою християнкою? Що зі мною було не так? Чому я страждаю від депресії? Чому маю страхи? Чому я вигораю? Чи принесло моє життя якусь користь?

О, ці думки від лукавого. Це не Божі думки. Так, у нас всіх бувають періоди запитань. Але запитання тоді приносять користь, коли ми шукаємо відповіді у Бога, коли ми серед сум’яття шукаємо істину.

Це процес, подорож, боротьба, радість. Емоції – це частина життя жінки і ми можемо їх визнавати або ж тамувати. Вчитися справлятися з ними або ж руйнувати ними життя людей навколо/ближніх — вибір. У нас завжди є вибір. Він не завжди такий як ми хочемо, але вибір є.

Тож я зібрала деякі ідеї. Те, що підбадьорювало мене.  Істини, які тримали мене як якір. У мене завжди було багато духовних знань, адже я виросла в здоровій церкві, в посвяченій християнській сім’ї з величезним духовним спадком. Але знати і просто розказувати це не те саме, що розуміти і практикувати. Виявилося, що ЦЕ треба протягом усього життя! Водночас, ти не можеш жити тим, чого не знаєш.

В Біблії є стільки обітниць, стільки задоволення, стільки чудес. Якщо хочете, скарбів! Кожна віруюча людина надзвичайно багата, але стільки людей живуть бідним нещасним життям. Живуть як сироти, замість того, щоб бути королевами і принцесами.

Люблю картини, вони допомагають мені розповідати/і пояснювати.  І я почала «малювати» всі багатства, які ми маємо як кохані доньки Всемогутнього Царя. Я використала образи різних коштовностей не тому, що вони так записані в Біблії, а щоб показати які скарби належать нам.

Я буду додавати свої роздуми про “скарби” на цю сторінку в форматі pdf. Ви можете прочитати їх тут або завантажити. Я надіюся, що це надихне ваші серця тримати фокус на вічному в час, коли зникає багато матеріальних та фізичних речей, якими ми раніше мали змогу насолодитися.

Вперед, любі сестри!

POShUK SKARBIV

ЗОЛОТО І СРІБЛО

“Візьміть ви карта́ння моє (мудрості), а не срі́бло, і знання́, добірні́ше від щирого золота”

~~Приповісті 8:10~

ВИ – Божий Скарб

І хто ми перед цим Всемогутнім Богом?  Перш ніж ми почнемо глибше досліджувати скарби, які має для нас Бог, нам треба розглянути якими Бог бачить нас.  Я вважаю, що однією з причин, чому люди не засвідчують Божі обітниці у своєму житті, це те, що вони насправді не усвідомлюють наскільки вони цінні для Бога і що Він бажає для них.

ДОРОГОЦІННІ ПЕРЛИНИ

Біблія наповнена багатствами для нас. Чи шукаєш ти Божі обітниці?

4.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x